Magyar Kupa, 2. forduló

Orosháza FC - Diósgyőri VTK 0-7 (0-2)

Orosháza, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Veizer Roland (Horváth Róbert, Szvetnyik Bence).
OFC: Bordás - Milenković, Szabó A., Kerekes, Kerepeczki - Juhász, Petrović, Ondrejó, Ács, Végh - Lupsa. Vezetőedző: Major László.
DVTK: Tajti - Vadász, Nagy, Hanek, Gohér - Abdouraman, Takács -  Gosztonyi, Csirszki, Silva - Seydi. Vezetőedző: Sisa Tibor.

Csere: Ács helyett Tóth D. a 46., Kerepeczki helyett Szűcs D., Végh helyett Szabó N., Seydi helyett Tisza mind a 66., Gohér helyett Bacsa a 68., Vadász helyett Fernando a 77. percben.
Sárga lap: Lupsa a 33., Hanek a 43. percben.
Gólszerző: Vadász (0-1) a 6., Seydi (0-2) a 39., Gosztonyi (0-3) az 57., Seydi (0-4) a 62., Seydi (0-5) a 63., Tisza (0-6) a 77., Bacsa (0-7) a 78. percben.

2012-2013 Magyar Kupa 2. forduló: Orosháza - DVTK
A győztes csapat


Edzői nyilatkozatok

Major László: - Öt-hat játékosom, aki eddig kevesebbet játszott, most játéklehetőséghez jutott, de ez a próbálkozás katasztrófaálisra sikeredett. Sajnálom, hogy nem tudtunk tisztességesen helyt állni hazai környezetben.
Sisa Tibor: - Túlzásokba nem szabad esni, illett győzni és győztünk is. Azért pedig dicséret illeti a csapatot, hogy így játszottunk. Ne felejtsük el, hogy nyáron játszottunk néhány NB II-es csapattal edzőmérkőzést, és nagyon vért izzadtunk, tehát úgy néz ki, csak-csak lépünk előre. A mai mérkőzésen sok olyan játékelem megjelent, amit korábban is szerettünk volna látni és a későbbiekben is nagyon szeretnénk látni. Tudom, hogy ez varázsütésre nem megy, de látható, hogy lépegetünk előre.