Labdarúgó Magyar Kupa, 2. forduló

Egri FC - Diósgyőri VTK 3-2 (0-2, 2-2, 3-2)

Eger, 300 néző, v.: Fenyvesi Sz. (Feith Zs., Bak B.)
Egri FC: Illyés - Debreceni, Káposzta, Kiskapusi, Szűcs, Zováth, Romhányi, Vén, Kotula, Bardi, Hamar. Vezetőedző: László István.
Diósgyőri VTK: Rados - Bihari, Kovács Á., Horváth G., Gohér - Illés, Dobos, Lippai, Zsivoczky - Roszel, Bogyó.. Vezetőedző: Benczés Miklós.

Gólszerző: Roszel (0-1) a 19., Dobos (0-2) a 29., Hamar (1-2) a 47., Romhányi (2-2) a 71., Káposzta (3-2) a 93. percben.
Csere: Zsivoczky helyett Demkó a 41., Zováth helyett Busai a 46., Dobos helyett Szabó Dávid az 58., Bardi helyett Kálmán az 59., Kotula helyett Aranyos a 70., Lippai helyett Kovács Zs. a 83. percben.
Sárga lap: Roszel a 69., Szabó D. a 99. percben.

Edzői nyilatkozatok

László István:-  A nehézségeinken a csodálatos egri közönség átsegített minket. Óriási eredménynek tartom, hogy 0-2 után, a Diósgyőr ellen meg tudtuk fordítani a találkozót. Gratulálok a fiúknak.
Benczés Miklós: - Úgy kezdtük az első félidőt, ahogy a Diósgyőrnek kell, jól játszottunk, de sajnos a három kényszerű csere megpecsételte a sorsunkat. A játék képe ekkor megfordult, a fiataljaink már nem tudták hozni azt a minőséget. Szomorú volt látni, hogy a csapat nem köszönte meg lelkes szurkolótáborunknak a bíztatást. Gratulálok az Egernek, megérdemelten jutottak tovább.

MK, Eger FC - DVTK 3-2
Bihari és Vén csatája (Fotó: Hawk)

 

Eger - DVTK Magyar Kupa-találkozó: gól, lesgól, szurkolás és edzői nyilatkozat