OTP Bank Liga 2. forduló

2016. július 21., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - A srácok bebizonyították maguknak, hogy pusztán a hozzáállással és némi szervezettséggel meg lehet verni Magyarország egyik legjobb csapatát is. Így legalább elhiszik azt, hogy amiről beszélek, az nem egy légből kapott dolog, hanem lehet akár valóság is. Minden csak rajtuk múlik. Bármilyen eredményt el lehet érni és akarni is kell, mert meg lehet csinálni. Az Újpest nagyon is jó csapat, hiszen jó játékosokból áll, még ha nem is sikerült nekik az átigazolás és meg is gyengültek valamilyen szinten. Az Újpest mindig is Újpest lesz, teljesen mindegy, hogy milyen felállásban jönnek. Ők biztos, hogy azért jönnek ide, hogy nyerjenek, nekünk pedig azért kell úgy játszanunk, ahogy múlt héten játszottunk, hogy mi nyerjünk.

Nebojša Vignjević: - Nagyon tiszteljük a Diósgyőr együttesét, és biztos vagyok benne, hogy rendkívül motiváltak lesznek ellenünk a hétvégén, főleg a Videoton elleni győzelmüket követően. Bár veszítettünk az első fordulóban, de voltak jó elemek a játékunkban, amelyeket még tovább szeretnénk fejleszteni a DVTK elleni összecsapásra. Mindig nehéz pályára lépni Diósgyőrben, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy elhozzuk a három pontot.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!