OTP Bank Liga 4. forduló

2016. augusztus 6., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd

A csütörtöki napon a DVTK hivatalosan is megkapta a FEB határozatát, melynek értelmében a soron következő hazai mérkőzésen az X, Y és Z szektorokat be kell zárnunk.

A felfokozott érdeklődésre való tekintettel kérjük, aki teheti, elővételben vásárolja meg a belépőjegyét, hiszen a Diósgyőri Stadion befogadóképessége a büntetés és a korábbi szektorbontás miatt jelentősen lecsökkent. A jegyek a DVTK ajándékboltjaiban és az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók.

X, Y, Z bérletesek

Az X, az Y és a Z szektorokba megváltott bérletek ezúttal az U, a V, és a W szektorokba lesznek érvényesek, a bérlettulajdonosoknak nincs semmilyen tennivalója.

U, V, W bérletesek

A DVTK - Budapest Honvéd mérkőzésen a szervezett szurkolói csoportok az U, a V és W szektorokból fogják buzdítani a csapatot, ezért a DVTK lehetőséget biztosít arra, hogy az U, a V és a W szektorokba szóló bérlettel rendelkező szurkolóink a találkozót a T1 szektorból is megtekinthessék. Ez irányú igényüket szerdán 18 óráig jelezhetik a DVTK ajándékboltjaiban, fontos, hogy technikai okokból kifolyólag erre csak akkor van lehetőség, ha a bérletüket magukkal hozzák.

A belépőjegyekről és az árakról bővebben korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatnak.

Ingyenes regisztrációs jegyek

Mint arról korábban már beszámoltunk, idén nyáron a DVTK mérkőzéseire (az Újpest, a Honvéd és a Vasas ellen) a 14 év alatti gyermekek számára korlátlan számban (a szabad helyek függvényében) igényelhető ingyenes regisztrációs jegy a régi tribünre és az állóhelyi szektorokba egyaránt.

A 14 éven aluliaknak szóló ingyenes regisztrációs jegyek a mérkőzés napján legkésőbb déli 12 óráig igényelhetők.

65 év fölött ingyenes az állóhelyi jegy az eredményjelző és a régi tribün közt. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ugyancsak ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyek hétfőtől a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban.

A 14 éven aluliaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi azonosításra alkalmas igazolványt kell felmutatniuk, DVTK Klubkártyát is elfogadunk.

A DVTK utánpótlás-játékosai, az Ovifoci, valamint a Sulifoci programban részt vevő fiatalok regisztrációs jegye mellé maximum egy hozzátartozó kedvezményes állóhelyi jegyet vásárolhat 500 forintért a T1, az U, a V és a W szektorokba. A jegyek ugyancsak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Pénztárak nyitva tartása

Jegyvásárláskor a Diósgyőri Stadionnál csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat (meccsnap): 15 órakor nyit, a mérkőzés után fél órával zár
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: zárva
szombat (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig
vasárnap: zárva

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebok oldalán!