OTP Bank Liga 7. forduló

Diósgyőri VTK - Vasas FC 1-1 (1-1)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 2873 néző. Játékvezető: Erdős József (Erős Gábor, Szalai Balázs; Szőts Gergely, Urbán Eszter).
DVTK: Rados - Lázár, Lipták, Tamás, Nemes - Dausvili - Vela, Bognár I., Elek - Bacsa, Makrai. Edző: Szamosi Tamás.
Vasas: Nagy G. - Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Ristevski - Vida, Berecz, Hangya - Ádám, Pavlov, Remili. Vezetőedző: Michael Oenning.

 

Csere: Makrai helyett Oláh és Ádám helyett Sağlık a 68., Nemes helyett Kitl a 76., Ristevski helyett Vaskó és Remili helyett Novák a 81., Vela helyett Griffiths a 83. percben
Sárga lap: Szivacski a 61., Elek a 67., Lázár a 90+2. percben.
Gólszerző: Bacsa (1-0) a 35., Ádám (1-1) a 37. percben.

Kulcspillanatok

35. perc: Nemes Milán indította laposan a félpályánál helyezkedő Bacsát, aki egy testcsellel átverte Szivacskit, majd lefutotta az egész védelmet, és balról, az ötös sarkáról jobb lábbal a hosszú alsó sarokba lőtt, 1-0.

37. perc: Az előző forduló után ismét távolról célozta meg a Ádám a kaput, és 18 méterről a léc alá lőtt, 1-1.

Edzői nyilatkozatok

Szamosi Tamás: - Horváth Ferenc ma nem ülhetett le a kispadra, azonban ő a vezetőedző, én nem szeretnék mélyebb elemzésbe bocsájtkozni, ez az ő feladata. Ezért csak annyit mondok, mindkét edző elégedett lehet a megszerzett egy ponttal, részünkről a játékosok hozzáállását szeretném kiemelni. Mi nagyon mélyről jöttünk, az elmúlt mérkőzések alapján nem voltunk jó passzban, azonban egy kis szerencsével meg is nyerhettük volna a mai találkozót, de lehet, hogy a kolléga ugyanezt el tudja mondani. Köszönöm a közönségünk támogatását, nélkülük sokkal nehezebb lett volna. Csak azt tudjuk ígérni, hogy ennél jobban is fogunk játszani.
Michael Oenning: Azzal kezdem, hogy elégedett vagyok az eredménnyel. Az egy hét alatt lejátszott három mérkőzésnek megvolt a hatása, nem véletlen ez a sok döntetlen ebben a fordulóban. És ezt még azzal is nehezítettük, hogy hátrányba kerültünk. A második félidőben sokat probálkoztunk, nem volt meg az a szerencsénk, amire az ilyen mérkőzéseken szükség van a győzelemhez. Mindkét csapat nagy odaadással küzdött, megérdemelte az egy-egy pontot mindkét fél. Külön öröm, hogy továbbra is az élen állunk, ami azért fontos, hogy a bajnoki szünetben mindenkin mosollyal érkezzen az edzésre.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!