Női NB II., 1. forduló

Monori SE - DVTK 1-5 (0-4)

Monor, Monori SE Sporttelep Játékvezető: Kovács Bence (Ferenczi Dávid, Fekete Szabolcs)
Monori SE: Bakó - Kókai, Deák, Répás, Manev - Tenczel, Pirót, Linke, Gólik - Nagy V., Schermann. Vezetőedző: Fehér Tamás
DVTK: Varga L. - Váradi, Bernáth, Kresák, Boros K. - Paranai, Tóth A., Vachter, Kovács A. - Újvári, Miliczki. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Gólik helyett Pünkösd az 56., Kresák helyett Kerekes a 64., Vachter helyett Szőke a 74. és Varga L. helyett Almási a 84. percben.

Gólszerző: Vachter (0-1) a 8., Vachter (0-2) a 18., Boros K. (0-3) a 37., Vachter (0-4) a 39., Vachter (0-5) a 46. és Nagy V. (1-5) a 88. percben.

Kulcspillanatok:

8. perc: Az ellenfél védője kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Vachter a kapusba rúgta, de a kipattanó labda újra elé került és másodjára betalált. (0-1)
18. perc: Tóth passza után Vachter ballal, 14 méterről lőtt a kapuba. (0-2)
37. perc: Egy egyéni akciót követően Boros 18 méterről talált a hálóba. (0-3)
39. perc: Tóth passzolt Vachterhez, aki 20 méterről ismét szép gólt lőtt. (0-4)
46. perc: Ismét Tóth passzolt Vachterhez, aki 25 méterről a léc alá vágta a labdát. (0-5)
88. perc: Nagy lefordult a védőjéről és 18 méterről a jobb sarokba lőtt. (1-5)

Fórizs Sándor: - Mindenekelőtt szeretném megköszönni a szurkolóknak a buzdítást, hiszen nagyon sokan elkísértek minket Monorra. Az eredménnyel elégedett vagyok, gratuláltam is a lányoknak. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, ugyanakkor sajnálom, hogy nem lett nagyobb arányú a győzelmünk, ugyanis a két csapat között még nagyobb különbség volt. Ha egy csapat öt góllal vezet, akkor arra kell törekedni, hogy meglegyen a hatodik, a hetedik és a többi gól is. A második félidő elején rúgtunk egy gólt, sorban az ötödiket, utána már csak az eredményt tartottuk, ekkor már nem éreztem a lányokon, hogy minden áron szeretnénk gólt rúgni.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!