Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-3 (0-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Márkus Tamás).
DVTK 1. félidő: Rados - Lázár, Lipták, Mahalek - Vela, Nono, Oláh B., Nikházi, Németh M. - Bacsa, Makrai. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
DVTK 2. félidő: Antal - Lázár, Lipták, Németh M. - Vela, Nono, Oláh B., Nikházi, Kitl - Novothny, Griffiths. 
Balmazújváros 1. félidő: Szécsi - Bokros, Papp F., Bakos, Hadházi - Balogh K., Bódis, Fekete, Kovács Á. - Vajda, Farkas B. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Balmazújváros 2. félidő: Gazsi - Németh Á., Rus, Tamás L., Virágh - Vachtler, Varga K., Sigér, Kapacina K. - Máté J., Vólent.

Gólszerző: Németh M. (0-1) az 51., Varga K. (0-2) az 55., Vólent (0-3) a 87. percben.


Kulcspillanatok

51. perc: Egy baloldali vendégszöglet átszállt középen mindenki feje fölött, az újabb beadásba középen szerencsétlenül ért bele Németh Milán, öngól, 0-1.

55. perc: Diósgyőri labdaveszés után gyors vendégtámadás, amit Varga Kevin fejezett be, 0-2.

87. perc: Vólent Rolant indult meg egyedül egy védőkről lecsorgó labdával a kapu felé, és kihasználta a ziccert, 0-3.

Edzői nyilatkozatok

Horváth Ferenc: - Az első félidő szerintem rendben volt, a másodikban azonban óriási pálfordulás történt. Egy pillanat alatt elemeire esett szét minden, amit addig jól csináltunk, úgyhogy ezen változtatnunk kell. Karakterek kellenek a pályára, mert egy ilyen meccset egy fáradt csapatnak is illik lehozni legalább nulla-nullára, még akkor is, ha sokkal több munka van a lábukban, mint az ellenfélnek. Most lehetne arra hivatkozni, hogy sokat edzettünk, de nem szeretnék kifogásokat keresni, ez nem lehet mentség. Volt néhány dolog, ami tetszett, de volt sok olyan is, ami nem, ezeket ki kell javítanunk a jövő héten.

Feczkó Tamás: - Nagyon örülök, hogy minden játékosom odatette magát. Jól játszottunk, gólokat rúgtunk, megmutattuk, hogy jó képességű labdarúgók alkotják a keretünket. A három otthon maradó játékosunk felkötheti a gatyáját, ha a kezdőben akar maradni.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!