Női Kosárlabda NB I. A-csoport 5. forduló

2016. október 22., szombat
18:30 Aluinvent DVTK - KSC Szekszárd

Szombaton délelőtt megérkeztek a Good Angels Košice - Aluinvent DVTK Európa Kupa-mérkőzésre szóló vendégjegyek, a délutáni meccs előtt azok is megvásárolhatók a Generali Aréna Népkert felőli pénztárában. Ára: 4 euró (csak eurót, és pontos összeget tudunk elfogadni). Fontos, hogy a jegyen 5 euró szerepel árként, ez ne tévesszen meg senkit!

A sajtótájékoztató anyaga hallható lesz a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Bízunk benne, hogy szombaton meglesz sorozatban a harmadik győzelmünk is. Azért dolgozunk, hogy a lehető legtöbb mérkőzést nyerjük meg. A siker íze mindig édes. Kiváló megerősítést jelentenek a győzelmek, hogy van értelme a kemény munkának, és mindig érdemes beletenni egy kis pluszt. De most már nem szabad a Győr elleni mérkőzéssel foglalkozni, mindössze két nap maradt felkészülni a Szekszárd ellen. Nem azon kell merengeni, hogy mi történt, hanem azon, hogy mit fogunk tenni a következő találkozón.

Jegyek

A belépőjegyek 1000 forintba kerülnek, ám továbbra is díjmentes regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a hazai meccseinket a 14 év alattiak és a 65 éven felüliek, személyi igazolványuk vagy diákigazolványuk felmutatásával.

Bérletek

Az Aluinvent DVTK bajnoki és Európa Kupa mérkőzéseire a szokott módon természetesen bérletek is vásárolhatók, erről ide kattintva olvashatnak szurkolóink. 


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!