• U19: Diósgyőri VTK - Grosics Akadémia 2-1 (1-0)
    Hazai pályán fogadta a DVTK U19-es együttese a Grosics Akadémia gárdáját. Vitelki Zoltán csapata javította múltheti botlását, ugyanis 2-1 arányban győzött a DVTK Edzőközpontban. A piros-fehérek góljait Balog Richárd és Vitelki Balázs szerezték.
     
  • U17: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 1-6 (1-2)
    Kiütéses győzelmet aratott Békéscsabán a DVTK U17-es együttese szombaton délután, győzelmével pedig fellépett a tabella harmadik helyére Kriston István csapata. A hat rúgott gólból Csávás Bence kettőt vállalt, de betalált Csák Milán, Bartalis Bence, Zsiga Máté és Sramkó Ronald is.
     
  • U16: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (2-0)
    Vereséget szenvedett Békéscsabán a DVTK U16-os együttese a bajnokság 9. fordulójában. A piros-fehérek az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek, a második játékrészben Lehóczki Balázs góljával sikerült szépíteni, de végül pont nélkül maradt a DVTK a Viharsarokban.
     
  • U15: Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 1-3 (1-1)
    Hazai pályán fogadta a Puskás Akadémia gárdáját a DVTK U15-ös gárdája szombaton. Kiser László csapata bár Figeczki Ágoston révén már a találkozó negyedik percében vezetést szerzett, végül 3-1-re győzött a korábbi diósgyőri pályaedző, Visinka Ede által vezetett felcsúti együttes.
     
  • U14: Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 3-1 (3-0)
    Magabiztos sikert aratott szombaton délben hazai pályán a DVTK U14-es csapata. Jordán András együttese már az első félidőben eldöntötte a találkozót a Puskás Akadémia ellen, ugyanis Králik, Kállai és Porkoláb góljaival 3-0-ra vezetett a szünetben a piros-fehér csapat. A második játékrészben bár szépíteni tudott a Puskás Akadémia, a három pont Diósgyőrben maradt.
     
  • Rangadót nyert a DVTK U14
    Az U14-es bajnokság 4. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolt Jordán András csapata a Ferencváros ellen a DVTK Edzőközpontban szerda délután. A piros-fehérek magabiztos győzelmet arattak Molnár Roland két góljának, valamint Dunai Zsolt találatának köszönhetően a fővárosi zöld-fehérek ellen.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!