A diósgyőrieknél Széll, Molnár és Reynholds lépett asztalhoz, míg az ellenfélnél szerepelt két rutinos, többszörös magyar bajnok, Gerold és Vitsek illetve az ifjúsági válogatott Timafalvi.

Párosban a szegedieknél két balkezes játékos játszott, ami nagyon ritka az asztaliteniszben. Az első játszmát nagyon simán nyerték az esélyesebb szegediek. 4:11. Aztán bátrabban és pontosabban kezdtek játszani Molnárék és ez meglátszott az eredményen is. 11:9, 14:12, 11:7, Remek játék végén 3:1-re nyert a DVTK.

Az egyéniket Széll kezdte Timafalvi ellen. Nem engedte kibontakozni a fiatal játékost és simán verte 3:0-ra. 2-0 a DVTK-nak. 

Reynholds sajnos ugyanilyen simán kapott ki Geroldtól. 2-1

Molnár pontatlan játékkal sima vereséget szenvedett Vitsektől. 2.2

Széll ugyan nagy poénokra kényszerítette Geroldot, da sajnos a végén nem volt pontos befejezés. 2-3

Molnár viszonylag könnyen verte Timafalvit, csak az első szettben kellett izgulnia a szurkolóknak. 3-3

Innen fordítani tudott a vendégcsapat. Reynholds Vitsektől, Molnár Geroldtól és Széll szintén Vitsektől szenvedett vereséget, így a várakozásnak megfelelően 6-3-ra nyertek az esélyesebb szegediek. 

Győzött: Széll 1, Molnár 1, Széll-Molnár páros.

Férfi Asztalitenisz Extraliga, 2. forduló

DVTK-Volán I. - Floratom Szeged AC Probart I. 3:6 

December 3-án, szombaton szintén hazai pályán játszik a DVTK-Volán I. számú csapata. Az asztalitenisz Extraliga 9. fordulójában a BVSC második számú csapatát fogadják a miskolci Jókai Mór Református Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében asztaliteniszezőink, a megszokott 11 órai kezdettel.