A felkészülési és az átigazolási időszak kezdetén minden évben számtalan hír lát napvilágot a különböző hírportálokon és a szurkolói oldalakon, hiteles és hivatalos információk azonban továbbra is csak a DVTK csatornáin olvashatók.

Szurkolóink, ahogy 2016-ban, úgy 2017-ben is megtalálhatják a DVTK legfrissebb híreit a közösségi oldalakon is. Ahhoz, hogy valaki elsőként értesüljön a legújabb igazolásokról, hogy elsőként olvashassa a legfrissebb interjúkat és elsőként lássa a legújabb fotókat és videókat, nem kell mást tenni, mint követni a klubot a különböző felületeken.

Csatornáink

A legnagyobb számban továbbra is facebookon követik a klubot. A DVTK hivatalos facebook oldalának már több mint 59 500 követője van és a szám napról-napra növekszik. És szurkolóink aktívan kiveszik részüket közösségi életből, hozzászólnak a hírekhez vagy a lájk gombok segítségével fejezik ki véleményüket.

Az összes közösségi felületünk közül a DVTK Instagram oldala növekszik a legdinamikusabban. Jelenleg több min 5 600-an követnek minket, ezzel hazánkban a 2. helyen állunk a labdarúgó klubok között. Érdemes telepíteni az alkalmazást az okostelefonra, hiszen igyekszünk bepillantást engedni a kulisszák mögé is, hogyan dolgoznak a DVTK sportolói a hétköznapokon. 

 

#DVTK #football #training #test

DVTK (@dvtkinstagram) által közzétett videó,

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyarországi klubok közül elsőként elindított Twitter csatornánkat több mint 2 600-an követik, ezzel elsők vagyunk a hazai sportklubok között.

A DVTK hivatalos YouTube csatornájára több mint 1200 videót töltöttünk fel (mindegyik sportág életét bemutatva), és a csatornára már több mint 2600-an feliratkoztak, videóinkat pedig ez idáig összesen több mint 2 millió 200 ezer alkalommal tekintették meg szurkolóink, amivel szintén az elsők között vagyunk Magyarországon. Ezen kívül mások (például a jogtulajdonos MLSZ TV) által feltöltött videókból szerkesztett lejátszási listákon lehet megtekinteni a DVTK mérkőzéseinek összefoglalóit, és a gólokat.

A legnépszerűbb felületeink mellett sok figyelmet fordítunk a talán ma még kevésbé népszerű, de egyre inkább elterjedőben lévő Coub (a legszebb diósgyőri gólok gyűjteménye a múltből és a jelenből) és Pinterest (fotók, fotók, fotók) csatornánkra is.

Érdemes minden nap ellátogatni hivatalos csatornáinkra, hiszen sokszor elég egy kattintás ahhoz, hogy mindenkinél naprakészebbek legyünk!