Délután nyolc háromfős csapatra osztódott a DVTK kerete, és a teniszpálya felé vették az irányt. Teniszütőt nem vittek magukkal, hiszen lábtenisz szerepelt a programban. Több nagy csatát hoztak már a csoportmérkőzések is, az egyik csoportból a Busai/Lőrincz/Nemes és a Mahalek/Lipták/Bukrán, míg a másikból a Szabó/Szamosi/Antal és a Novothny/Tamás/Szalma trió jutott tovább az elődöntőbe. A keresztbejátszást a Busai/Lőrincz/Nemes és a Szabó/Szamosi/Antal alkotta csapat nyerte, majd a döntőben előbbiek diadalmaskodtak a végére kissé elfáradó ellenfelükkel szemben.

 

Este pedig öt csapat ült le az asztalhoz, és az izmok után az agyakat is megtornáztatták. A műveltségi vetélkedő érintette többek között a tudományt és a technikát, de az is kiderült, mennyire ismerik a játékosok a DVTK történelmét. A legtöbb pontot a stábtagok szerezték, azonban sokkal fontosabb, hogy mindenki sokat nevetett, és a kemény munka monotonitását megtörte egy jókedvű este.

Pénteken 16 órától újabb felkészülési mérkőzés vár a csapatra. A lengyel első osztályban szereplő KS Ruch Chorzów lesz Horváth Ferenc alakulatának ellenfele. A mérkőzésről élő szöveges tudósítással készülünk.