Immár huszonkettedszer rendezték meg a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár János emlékének szentelt asztalitenisz-viadalt Budapesten. 

A négynapos eseményre 14 ország 215 versenyzője nevezett. Bár betegség miatt néhányan nem jöttek el, így is bőven kétszáz fölé került a létszám. 

Az ifjúságiak versenyét Molnár István nyerte meg, a fináléban 2-1, 5-2-ről fordítva 3-2-re győzte le Juhász Patrikot.

- A csoportkörben és a főtábla első néhány körében nem akadt gondom, viszonylag könnyedén nyertem meg a mérkőzéseimet. Az elődöntőben viszont Molnár Dávid ellen bajba kerültem, egy-nullára vezetett ellenem, de fordítottam -  nyilatkozta Molnár István az utanpotlasport.hu-nak. - A döntőben a harmadik játszmában hat-egyre vezettem. Csakhogy akkor Patrik jó taktikát választott, elbizonytalanított, és övé lett a szett. A negyedikben megint csak előnyben volt, öt-kettes hátrányban kértem időt. Lehuppantam apukám mellé - akkor éppen ő ült mögöttem -, és együtt gondolkoztunk azon, mit kellene másként csinálni. Bár a következő pont még nem jött, később fordítottam, s az utolsó játszmában már önbizalommal telve játszottam, így tudtam nyerni.

Különdíjak

Legeredményesebb egyesület: KSI SE
Legjobb külföldi játékos: Owen Cathcart (ír)
Legjobb magyar játékos: Molnár István Patrik
Legjobb BVSC-s játékos: Both Olivér