Az elmúlt hetekben a DVTK Jegesmedvék jégkorongozói és az Aluinvent DVTK kosárlabdázói is megkapták a SKODA, valamint a SEAT márkájú autóikat. A Volkswageneket a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a labdarúgó csapat sportolói használhatják majd.


Az autók megérkezésével a mai napon teljessé vált a DVTK legnépszerűbb sportágainak egységes megjelenést biztosító flottája.

- Fontosnak tartottuk, hogy megerősítsük a DVTK és a Miskolc Autó együttműködését, hiszen hosszú távú együttműködésben gondolkodunk - mondta el Sándor Attila, a Miskolc Autó cégvezetője. - Az elmúlt három-négy éves együttműködésünknek látható hozadéka van. A mi imázsunkat nagyban meghatározta az, hogy a Diósgyőrrel együtt dolgoztunk. Véleményem szerint azért is jó ez az időzítés, mert a tavaszi fordulókra ez is plusz motivációt adhat a játékosoknak és egy sikeres tavasznak lehet jó indítása. Szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy a - reményeim szerint új játékosokkal megerősített - labdarúgó csapat új lendülettel bebizonyíthassa majd a közönségnek, hogy mire képes. A Volkswagenek átadásával teljes lett a paletta, ez volt az utolsó állomás, hiszen a kosárlabdázók és a jégkorongozók már korábban átvehették a SEAT valamint a SKODA márkájú autóikat. Az új flotta teljes egészében a DVTK igényeinek megfelelően lett kialakítva, valamint egységes lett az autók dekorációja, ezzel is azt szeretnénk jelezni, hogy a DVTK csapatsportágai és a Miskolc Autó célja közös. Hisszük, hogy mindhárom sportág képviselői sok örömöt okoznak majd nekünk a következő hónapokban. Együtt erősebbek vagyunk.


- Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan márka, mint a Volkswagen és a Miskolc Autó továbbra is a támogatásáról biztosított minket - tette hozzá Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője. - A Miskolc Autó az egyik kiemelt és legfontosabb partnerünk. Nagyon nagy segítség volt nekünk a téli játékos igazolásoknál is az, hogy a labdarúgók számára autót is tudunk biztosítani. Talán kevesen emlékeznek már arra, hogy ez a korábbi években nem volt ennyire egyértelmű. Az elmúlt hetekben a Miskolc Autónak is köszönhetően sikerült négy igazán karakteres és erős játékost Diósgyőrbe csábítani. Bízom benne, hogy a hosszú távú együttműködésünk a következő években is ugyanilyen sikeres, vagy még ennél is gyümölcsözőbb lesz mind a két fél számára. Köszönjük a Miskolc Autó támogatását!