Klubunk munkatársai amint észlelték a problémát, azonnal intézkedtek, és kérték a rendező sportszervezetet, hogy nyissanak új pénztárakat. Kérésünknek a hazaiak eleget tettek, és bár még ekkor is sokan a Nagyerdei Stadionon kívül voltak, jelentősen felgyorsult a jegyértékesítés.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK szurkolóit minden esetben elkísérik a saját biztonsági kollégáink is. Többek között az ő közreműködésüknek is volt köszönhető a beléptetés felgyorsítása.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a mérkőzés előtt a DVTK-nak nem volt lehetősége belépőket értékesíteni, hiszen a Nagyerdei Stadion rendszere nem kompatibilis a DVTK által is használt jegyértékesítési rendszerrel. Ezért is hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Nagyerdei Stadion weboldalán elővételben is lehet belépőjegyet vásárolni.

Előzetesen a Nagyerdei Stadion munkatársaitól azt az információt kaptuk, hogy szükség esetén kezelni tudják a várhatóan nagy számban érkező vendégszurkolók helyszínen való belépőjegyhez jutását, utólag azonban kijelenthetjük, hogy ez láthatóan nem sikerült. Mivel a DVTK és a DVSC tavasszal is Debrecenben találkozik egymással, ezért hivatalos formában is kérjük a szervezőket, hogy kellő számú jegyértékesítési ponttal várják szurkolóinkat.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnének megtekinteni egy mérkőzést, be is tudjanak jutni időben a lelátóra.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!