Magyar Kupa negyeddöntő

2017. március 29., szerda
19:00 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A belépőjegy egységesen 2000 forintba kerül a vendégszektorba. A Gruopama Aréna kapui 17:30-kor nyílnak.

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen Miskolcon a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Utazási információk

A rendőrség közleményét változtatás nélkül közöljük az alábbiakban.

Tisztelt Szurkolók!

A Magyar Kupa sorozat következő fordulójában 2017. március 29-én 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC - DVTK labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása, és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére két gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához. 

A Miskolcról, illetve az ország keleti részéről személygépkocsival, buszokkal labdarúgó mérkőzésre érkező DVTK szurkolók a mérkőzés napján az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 16:30 és 17:00 óra között. Innen a vendégszurkolók 17:00 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.  

A meghatározott gyülekezési pontra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!    

A budapesti lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkező vagy Budapest környéki településről érkező Diósgyőr szurkolók a mérkőzés napján a Budapest IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14. szám alatt lévő Lurdy-Ház hátsó Vágóhíd utca felé eső homokos parkolójában gyülekezzenek 17:00-17:30 óra között.  Innen a vendégszurkolók 17:30 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.  

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!! 

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!! 

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul. 

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon. 

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság