OTP Bank Liga 27. forduló

MTK Budapest - Diósgyőri VTK 0-0

Dunaújváros, 506 néző. Játékvezető: Berke Balázs (Albert István, Szpisják Zsolt; Iványi Zoltán, Solymosi Péter).
MTK: Hegedüs - Bese, Grgić, Baki, Vadnai - Poór, Thiam - Gera D., Kanta J., Hajdú Á. - Nikač. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz.
DVTK: Radoš - Okuka, Lipták, Kovács G., Nemes - Egerszegi - Bognár, Nikházi, Elek, Koman - Bacsa. Vezetőedző: Egervári Sándor.

2015/2016 27. forduló: MTK - DVTK 1
Nikházi Márk ezúttal a kezdőben kapott szerepet (Fotók: Szabó Krisztián)


Csere
: Nikac helyett Varga Sz. az 53., Bognár I. helyett Novothny a 61., Nikházi helyett James a 73., Hajdú Á. helyett Deutsch a 86., Bacsa helyett Ternován P. a 90+2., Gera D. helyett Vogyicska a 90+2. percben.

A mérkőzés eseményei percről percre

Edzői értékelések

Teodoru vaszilisz: - Fontos mérkőzés volt a mai számomra, mert mindenki tudja, hogy diósgyőri vagyok, ma is ott élnek a szüleim, a testvérem, de 90 percig félre kellett ezt tenni.  Ha most kezdődne a bajnokság, akkor a Diósgyőr biztos az élmezőnyhöz tartozna, mert jó kezekben lévő, nagyon jó csapat. Az első félidőben valamivel frissebben mozogtunk, de a kapuhoz vezető ösvényt nem találtuk, szerencsére a DVTK sem. Szerintem is igazságos a döntetlen, mert az első félidő végén nekünk volt egy nagy helyzetünk, a találkozó végén pedig nekik egy fejesük. 
Egervári Sándor: - Két fegyelmezett csapat játszott ma, alig találtunk fogást egymáson. Emiatt nagy gólhelyzetek nem nagyon alakultak ki, kivételt talán az első félidő vége jelentett. Úgy érzem, igazságos döntetlen született. Nekünk, a középmezőny alján álló csapat számára egy dobogóra esélyes együttes ellen minimális programként elfogadható ez az idegenbeli pont. Gratulálok csapatomnak a helyenkénti jó játékhoz, és gratulálok kollégámnak, aki nagyszerű tavaszt produkál, és komoly várományosa a dobogónak.


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!