OTP Bank Liga 28. forduló

2017. április 22., szombat
18:00 Paksi FC - Diósgyőri VTK

Helyszín:  7030 Paks, Fehérvári út 29.

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 1200 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 1400 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Paksi FC címerére kattintva), valamint személyesen kedden 12 órától Miskolcon, a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A paksi stadion vendégpénztára 16 órakor nyit, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A szervezők javasolják, hogy a DVTK szurkolói a várost az M6-os autópályán közelítsék meg és a Paks központ lehajtónál jöjjenek le a pályáról. A lehajtástól számított kb. 4 km-re található  a vendégparkoló, ahol a biztonsági szolgálat segíteni fogja a parkolást.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Paksra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva