A Balmazújvárosi Stadion 2.345 fő befogadására alkalmas, ebből a vendégszektorban 306 db. hely található.
 
Bár klubunk előzetesen kérte a balmazújvárosi klubot, hogy biztosítsanak több belépőjegyet a DVTK szurkolóinak, a szervezőktől azt a választ kaptuk, hogy a vendégszektort a stadion adottságaira való tekintettel nem lehet bővíteni.
 

OTP Bank Liga 4. forduló

2017. augusztus 5., szombat 
18:00 Balmaz Kamilla - Diósgyőri VTK
 
Helyszín: 4060 Balmazújváros, Sporttér u. 5.
 

 

Jegyinfó

A vendégszektorba a normál jegy 1000 forintba kerül, a nyugdíjasok, diákok illetve hölgyek belépőjegye 500 forint. 
 
A szervezők döntésének értelmében a DVTK szurkolói a hazai szektorokba nem tudnak jegyet vásárolni. A hazai szektorokba csak Balmazújváros szurkolói kártyával és Nagyerdei Stadion kártyával, illetve személyi igazolvánnyal és lakcím kártya felmutatásával lehet jegyet vásárolni.
 
A belépőjegyeket elővételben csütörtökön nyolc órától az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Balmazújváros címerére kattintva), valamint személyesen - amennyiben maradnak szabad helyek - csütörtökön 12 órától Miskolcon, a DVTK Shop Szinvaparkban található üzletében lehet megvásárolni. 
 
Mivel a vendégszektorba szóló belépőjegyek minden jel szerint elfogynak majd, a helyszínen nem lesz jegyértékesítés. Kérjük szurkolóinkat, jegy nélkül semmiképpen ne induljanak útnak!
 
A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a jegyvásárláshoz arcképes igazolvány szükséges.


A kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

 

Beléptetés

A beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát mindenki vigye magával.
 

Parkolás

A DVTK szurkolói az utcán a stadion előtti területen tudnak az út mellett kialakított parkolóhelyeken.
 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Balmazújvárosba utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.
 

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark
Hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva