- Milyen volt a mérkőzés?
- Rosszul kezdtünk, mert korán hátrányba kerültünk. Azonban ezt követően gyorsan felálltunk, és tényleg jól játszottunk, egyenlítettünk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Több gólt kellett volna lőni, és akkor már az első félidőben eldönthettük volna a legfontosabb kérdéseket. Nem így történt, de arra mindenképpen jó volt ez a félidő, hogy megmutattuk, tudunk úgy játszani, ahogy azt magunktól is elvárjuk. A második félidőben játékrendszert váltott az ellenfél, átálltak három védőre, amit nem jól reagáltunk le. Azonban hiába szerezték meg újra a vezetést, nagyon keményen küzdöttünk, ami végül meghozta gyümölcsét.

- A Honvéd elleni találkozó után ismét a hajrában szerzett góloddal mentett pontot a DVTK. Mi a titkod?
- Természetesen ezt nem lehet gyakorolni, de nem is az a lényeg, hogy ki lövi a gólt, hanem az, hogy pontot szereztünk, mert a játék képe alapján megérdemeltük legalább az egyik pontot. Természetesen győzni szerettünk volna, mindent meg is tettünk érte, összességében úgy gondolom, reális a döntetlen.

- És nem csak fontos, hanem szép gólt is szereztél, hogyan emlékszel rá?
- Nonótól nagyszerű indítást kaptam, és amikor középre néztem, láttam, hogy a társak kissé lemaradtak, ezért eldöntöttem, magam fejezem be a támadást. Hiába húztam befelé, éles szögből tudtam lőni, ezért céloztam a rövid felsőt, hogy meglepjem a kapust. Sikerült, boldog vagyok, hogy újabb góllal tudtam hozzájárulni a csapat szerepléséhez.

- Nem csak emiatt maradhat emlékezetes a szombat este, játszottál már valaha olyan mérkőzésen, amit szüneteltetni kellett a villámlás és a heves esőzés miatt?
- Még soha nem kerültem hasonló helyzetbe, de azt régóta tudom, hogy a futballpályán tényleg bármi előfordulhat. Amikor bementünk az öltözőbe, Tamás (Bódog Tamás - a szerk.) ellátott néhány tanáccsal, ilyen értelemben hasznosan töltöttük ezt az extra szünetet.

- Figyeled a tabellát?
- Örülök neki, hogy a harmadik helyen állunk, mindent megteszünk, hogy tartsuk ezt a pozíciót, de a bajnokság ilyen korai szakaszában sokkal fontosabb, hogy az eddigi gyors ütemben gyűjtögessük a pontokat. A tabellát pedig majd ráérünk a végén megnézni.