- Egy új szakosztályba kerültetek, és a DVTK címerével ellátott felszerelésben kezdtétek meg a nyári alapozást. Talán korai megkérdezni, de milyen érzés a DVTK sportolójának lenni? 
- Személy szerint nagyon örülök, hogy a DVTK újraindította a röplabda szakosztályát, és örülök annak, hogy ennek az újonnan alakult csapatnak én, illetve mi vagyunk az első játékosai, és mi képviselhetjük újra a DVTK-t a röplabdapályán. Örülök, hogy mi is a DVTK családjához tartozunk! 

- A hét elején elkezdtétek a közös felkészülést, milyen jellegű munkát végeztek előreláthatólag az elkövetkezendő hetekben?
- Az alapozási időszak mindig a futással és a kondicionális edzésekkel kezdődik, úgyhogy a héten – amint azt vezetőedzőnk is vázolta - ennek a programnak a különbözői formái várnak ránk. Azaz rójuk a kilométereket és a konditeremben dolgozunk. Majd ahogy leraktuk az alapokat és visszarázódunk a munkába, előkerülhet a labda, és következhetnek a labdás, taktikai jellegű tréningek. 

- Új csapatban a régi társakkal. Így nyilvánvalóan könnyebben is megy a munka.
- Igen, valóban jól ismerjük már egymást a lányokkal. A hangulattal sosem volt probléma, a pályán és pályán kívül is nagyszerűen megértjük egymást. Az edzésmunkával ilyen szempontból biztos, hogy nem lesz probléma, hiszen tudjuk, hogy mire számítsunk egymástól. Hogy mi a másik erőssége, vagy épp mire figyeljünk oda. Sanyi (Toma Sándor, szakmai igazgató - a szerk.) személyében pedig egy felkészült, rendkívül jó szakemberrel dolgozhatunk, akinek tudásában sosem kételkedtünk egy percig sem. Ráadásul már őt is régóta ismerjük, így könnyen egy hullámhosszra fog kerülni mindenki.