Mint arról korábban beszámoltunk FIFA Toborzó Versenyt hirdetett a DVTK. A határidőig beérkezett érvényes nevezések alapján minden versenyzőt e-mailben értesítünk. Érvényes nevezésnek az tekinthető, ahol a nevezési díj határidőben átutalásra került - a verseny helyszínén értelemszerűen nincs lehetőség már pótbefizetésre.

Helyszínváltozás

Az eredetileg meghirdetett Hunguest Hotel Palota helyett a Lillafüredi Sport- és Kalandpark konferencia terme lesz a vasárnapi DVTK FIFA Toborzó Verseny helyszíne.

Időpont

A verseny 2017. szeptember 3-án, vasárnap 11 órakor kezdődik, és előreláthatólag 4-5 órán keresztül tartanak a küzdelmek, amíg végső győztes hirdethetünk. A helyszíni adategyeztetés (regisztráció) 10:15-től kezdődik.

A versenyzők a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban a verseny ideje alatt (akár két mérkőzés között), vagy a verseny után a helyszínen térítésmentesen (a nevezési dj tartalmazta) kipróbálhatják az ejtőgépet vagy a kötélpályát is. A nevezési díj kizárólag a verseny napján váltható át kalandparki attrakcióra!

Kérjük a versenyzőket, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek, hiszen az ingyenes parkolási lehetőségek Lillafüreden korlátozottak. A Lillafüredi Sport- és Kalandparkban 500 forint/nap áron vehető igénybe gépjármű-parkoló. 

Sorsolás

A regisztrációs számok alapján elvégzett sorsolásról, és a lebonyolítás rendjéről legkésőbb a szombati napon olvashatnak weboldalunkon, illetve valamennyi versenyzők értesítést is kap erről e-mailben. 

Vendéglátás

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark büféje egész napos nyitvatartással várja a versenyzőket és a látogatókat.