- Nagyon örülök, hogy azok a gyerekek, akik itt voltak, azoknak egy részük technikailag képzett – értékelte a toborzót Toma Sándor, szakmai igazgató - A kisebb korosztály kezdeti fázisban tart, náluk még az alapérintések tanulása szükséges, de a nagyok között is volt olyan, akinek nincs előképzettsége, ennek ellenére szépen csinálta a gyakorlatokat. Örülök annak, hogy ennyien is eljöttek, biztosan fogunk még ehhez hasonló toborzót tartani a jövőben. Még csak most indulunk, és ha az edzéseknek híre elterjed, akkor úgy gondolom, hogy egyre többen fognak jelentkezni, hogy szeretnének a DVTK röplabdázói lenni.


A toborzón megjelent tucatnyi gyermek egy rövid bemelegítést követően labdás gyakorlatokat végzett Toma Sándor irányításával, a felnőtt csapat tagjaival közösen, akik készségesen segítettek a kicsiknek a labdás feladatok során. A gyerekek szemmel láthatóan élvezték a labdázást, az ügyesebbek pedig már igazi röplabdás mozdulatokkal ütötték a játékszert társaikhoz.

- A toborzón megjelent leányok mindegyike jelezte, szeretne a DVTK kötelékében röplabdázni – folytatta Toma Sándor - így jövő hét szerdától beindul a munka az utánpótlásban. Heti három edzést tervezünk, hétfőn, szerdán és pénteken, délután 16:15-től a Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnázium tornatermében, ahová továbbra is várjuk a lelkes, és röplabdázni szerető fiatalokat.