Colin Joe a hétvégén érkezik Magyarországra, a Zsolna elleni Visegrád Kupa mérkőzésen már pályára is léphet. 

- Üdvözlünk újra a DVTK Jegesmedvéknél! Miért döntöttél úgy, hogy visszatérsz?
Köszönöm! Rendkívül boldog vagyok, hogy visszatérhetek. Több lehetőségem is volt, de úgy gondoltam a legjobb döntés, ha visszatérek még egy szezonra. Nagyszerű élmény volt a tavalyi év, de úgy gondolom, megvédeni a címet még nagyobb dolog lenne. Ez volt a fő motivációm amellett, hogy a csapat java része együtt maradt, így egy kiváló közösségbe, barátok közé térhetek vissza.

- Hogy telt az utóbbi fél év számodra?
- A szezon után utazgattunk egy kicsit, meglátogattuk a kanadai rokonokat, eljegyeztem a barátnőmet, úgyhogy mozgalmas időszak volt. Ezt követően keményen megkezdtem a felkészülést, úgy gondolom, kiváló fizikai állapotban vagyok. Heti négyszer készültem jégen a korábbi csapatomnál az edmontoni egyetemen.

- A tavalyi szezon második meccsén egy rendkívül súlyos sérülés ért. Kevesen tudják, hogy nem is voltál teljesen egészséges a bajnokság alatt, sőt az ünneplést követően újra megműtöttek. Most már teljesen rendben vagy?
- Igen, szilánkosra tört az ujjam, amit nem lehetett egy beavatkozással teljesen meggyógyítani. Így a játék során csak kicsit zavart, mert nem volt 100%-os. A bajnokságot követően Dr. Szabó Zsolt ismét megműtött, eltávolította a fémeket és a csavarokat. Ez a műtét kiválóan sikerült, jól ment a rehabilitáció is. Ezért sem siettem azzal, hogy csapatot válasszak, mert mindenképpen úgy akartam nekiállni ennek az évnek, hogy teljesen meggyógyulok. Úgy érzem, az ujjam erősebb, mint valaha. Kiváló ellátást kaptam mindkét alkalommal, amiért utólag is hálás vagyok, és ami szintén az egyik oka a visszatérésemnek.

- Mi a célod ebben az évben?
- Természetesen a címvédés, de szeretném, ha javítani tudnánk a Magyar és a Kontinentális Kupában is. Remélem ebben az évben is sokan fognak kijárni a meccsekre, és olyan fantasztikus buzdítást kapunk, mint tavaly! Alig várom, hogy csatlakozzak.