- Üdvözlünk a DVTK Jegesmedvéknél! Milyen előzmények után szerződtél most hozzánk?

- Köszönöm! Debrecenből érkeztem, és mint azt a legtöbben tudják, a tavalyi klubom sajnos befejezte működését. Velem együtt nagyon sok csapattársammal válaszút elé kerültünk: vagy megpróbálunk elszerződni máshova, vagy befejezzük pályafutásunkat. Nekem nagyon sokat jelent a jégkorong, így nagyon örültem, amikor a DVTK megkeresett.

 - Mivel telt az utóbbi fél év számodra?

-A szezon befejezése után szakmai gyakorlaton vettem részt villamosmérnökként, illetve nyári edzésekre jártam, igyekeztem formában tartani magam. Körülbelül két hónapja derült ki, hogy megszűnik a klub, így maradtam a cégnél, de közben próbáltam formában tartani magam arra az esetre, ha sikerül leszerződni valamelyik csapathoz.

 - Melyek az első benyomásaid a csapatról?

- Nagyon jó a légkör, látszik, hogy nem véletlenül címvédő a DVTK. Első alkalommal meg is lepett, hogy ennyire közvetlenek a srácok, és jó az atmoszféra csapaton belül, hiszen kívülről nem ez a benyomás. Nagyon jó a csapat magja, sok játékost személyesen ismerek, illetve sokan dunaújvárosi kötődésűek, így remélem, könnyen be tudok majd illeszkedni.

 - Milyen céljaid vannak erre az évre?

- Elsősorban szeretném megmutatni a klub vezetőinek, az edzőnek és a csapatnak, hogy jó döntés volt a leigazolásom. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak, és természetesen kupát és bajnokságot nyerni, sok jó pillanatot szerezni a közönségnek.