Az Aluinvent DVTK kedden délután már Pécsett edz, majd szerdán úgyszintén a 18 órakor kezdődő találkozó helyszínén mozog. 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szerdai Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

- Amennyiben a másik mérkőzés is úgy alakul, akkor egy reménybeli pécsi győzelemmel már most továbbjuthatunk a csoportunkból - nyilatkozta Štefan Svitek. - Ezért extrém fontos számunkra a találkozó. Persze nem lesz egyszerű, mert ellenfelünk egyre jobban játszik az Európa Kupában, legutóbb hátrányból fordítva győzték le a Keltern csapatát. Jól kell kezdenünk a meccset, ami kellő önbizalmat és lendületet adhat.

- Bízom benne, hogy szerdán jól alakulnak a dolgok, és nyerni fogunk, mert fontos mérkőzés vár ránk - tette hozzá Tereza Pecková. - Agresszívnek kell lenni, komoly nyomás alá helyezni a pécsiek kezdő irányítóját, mert ő határozza meg a csapat játékát. Hiszek benne, hogy meg tudjuk csinálni, mert amikor Miskolcon fogadtuk őket, akkor nagyszerűen játszottunk, és ezen az úton továbbhaladva eredményesek lehetünk.