- Nemrég még pécsiként dobtál öt triplát a DVTK-nak, a hétvégén viszont diósgyőriként tetted ugyanezt az MTK kárára. Hogy dolgoztad fel ezt a váltást?
- Igen, néha összejön ez! (nevet - a szerk.) Őszintén mondhatom, nagyon jól érzem magam az új környezetben. A Pécsről való távozásom elsődleges célja is az volt, hogy új ingerek érjenek. Szükségem volt már a változásra. Úgy érzem, hogy jól sikerült a váltás, remek döntést hoztam. A csapatba való beilleszkedéssel sem volt probléma, hiszen a lányok többségét már ismertem, van akivel együtt játszom a válogatottban is, de és a külföldiek is kedvesek, befogadóak voltak.

- Egy hónapja vagy már Miskolcon. Megismerve az új társaid, illetve ismerve a mezőnyt, hova juthat el ez a gárda a bajnokságban, illetve a Magyar kupában?
- Azt hiszem, hogy a kupában mindenképp be kell jutnunk az elődöntőbe, ez nem is lehet kérdés. A bajnokságban pedig - elnézve a meccseket - nincs könnyű dolgunk, hiszen elég erős a mezőny, de azt gondolom jó úton haladunk. Jól dolgozunk az edzéseken, és ebben a sorozatban is oda lehet jutni a legjobb négy közé.

- Mivel töltöd el a szabadidődet Miskolcon két edzés között?
- Igazából semmilyen különleges hobbim nincs, szeretek zenét hallgatni és olvasni is, a legújabb mániám a sorozatnézés. Ez jelenleg nagyon sok szabadidőmet felemészti, de szerencsére jut idő pihenésre, és arra is, hogy a családommal beszélgessek.

- A bajnokságban hamarosan szünet következik a válogatott Európa-bajnoki selejtező mérkőzései miatt. Fontos összecsapások várnak rátok Oroszország és Litvánia legjobbjai ellen.
- Olyan csapat jött most össze a válogatottban, amely elég sok mindenre lehet képes. Úgy érzem, hogy itthon a szurkolók támogatásával akár még az oroszokat is el lehet kapni, ha jól fogunk dolgozni előtte és rendesen felkészülünk. Ezzel nem is igen lesz probléma. Nagyon nagy meglepetést jelentene az ő legyőzésük, és ez valamennyiünket motivál. Ami pedig a litvánokat illeti, miután kint sikerült őket megverni, itthon is muszáj lesz, ezzel ugyanis szinte már bebiztosítanánk a továbbjutásunkat.