A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a csütörtöki Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

- A második helyen végeztünk a középszakaszban, ami alapvetően nem rossz helyezés – mondta el Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Láttuk, a Visegrád Kupában, hogy a szlovák csapatokkal szemben az elődöntő és a döntő során mi az a teljesítmény, amire igazából képesek vagyunk. Ez a középszakaszban nyújtott teljesítmény most kicsit elmaradt ettől. A második helyen választottunk, és azért esett a választásunk a Fehérvárra, mert mindenképpen hazai csapatot szerettünk volna, hogy Magyarországon maradjunk és elkerüljük a romániai túrát. Így azok után, hogy a MAC a Ferencváros mellett döntött, egyértelmű volt, hogy a Fehérvár mellett voksolunk. Továbbra is mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, még csak nem is a pénteki, csak és kizárólag a csütörtöki találkozó van a szemünk előtt. A Fehérvár ellen jól szerepeltünk az alapszakasz során, így bizakodásra van okunk, de nem szabad elbízni magunkat ezért mérkőzésről-mérkőzésre haladunk.

Erste Liga rájátszás első forduló

2018. február 22., csütörtök (Miskolc)
18:30 DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok 4-0

2018. február 23., péntek (Miskolc)
18:30 DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok 7-1

2018. február 26., hétfő (Székesfehérvár)
18:30 Fehérvári Titánok - DVTK jegesmedvék 4-7

2018. február 27., kedd (Székesfehérvár)
18:30 Fehérvári Titánok - DVTK jegesmedvék

amennyiben szükséges:

2018. március 1., csütörtök (Miskolc)
DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok

2018. március 3., szombat (Székesfehérvár)
Fehérvári Titánok - DVTK jegesmedvék

2018. március 5., hétfő (Miskolc)
DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok

Mint arról korábban már beszámoltunk, aki jegyet vásárol a csütörtöki mérkőzésre, annak a pénteki jegy árából 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény csak a teljes árú belépőkre vonatkozik mind az online felületen, mind a jégcsarnok pénztárában megváltva.