OTP Bank Liga 23. forduló

2018. március 17., szombat
17:00 Vasas FC - Diósgyőri VTK

Helyszín

A Vasas az Illovszky stadion építése idején az újpesti Szusza Ferenc Stadionban (1044 Budapest, Megyeri út 13.) rendezi hazai mérkőzéseit.

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 1400 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 2000 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Vasas FC címerére kattintva), valamint személyesen Miskolcon, a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK Shopban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

 A Fáy utcában is lehetőség van megvásárolni a belépőket az öltöző és irodaépületben.

2018. március 15., csütörtök 
17:00-19:00

2018. március 16., péntek
10:00-14:00
17:00-19:00

Megközelítés, parkolás

A Szusza Ferenc Stadion vendégszektora a Labdarúgó utca felől közelíthető meg, a vendégszurkolók a Labdarúgó út rendőrség által lezárt részén tudnak parkolni.

A rendőrség kér, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés
napján 14:30 és 15:00 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél,
ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 15:10 órakor indul, hogy a
vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest
területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a stadiont, hanem a Baross u. felől
az Irányi Dániel utcán keresztül a Labdarúgó utcába parkolják le a gépkocsikat és onnan, az
újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére.

Beléptetés

A Szusza Ferenc Stadion vendégpénztára 15:00 órakor nyit, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

A rendezők felhívják a szurkolók figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Ezen kívül tájékoztatják a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra (2018. február 17-én 10-18 óra)
vasárnap: zárva