OTP Bank Liga 26. forduló

2018. április 14., szombat
17:00 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Diósgyőri VTK

Az alábbiakban a mérkőzést rendező balmazújvárosi klub közleménye olvasható, változtatás nélkül.

A jegyárak felnőtt férfiak 1000 forint, nők, gyerekek, nyugdíjasok 500 forint, 6 év alatt ingyenes. 

Az Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - DVTK találkozóra – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Balmazújvárosi Stadionba.

Az Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a DVTK szurkolói, 2018. április 5-én 10:00-tól folyamatosan az Interneten - meccsjegy.mlsz.hu - és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Internetes jegyvásárlásnál a felhasználó névhez a kártya számát kell megadni, PIN kód pedig a kártya tulajdonosának születési hónapja és napja egybeírva. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba!

A mérkőzésre a helyszínen 2018. április 12- én csütörtökön és április 13-án pénteken 16:00 – 18:00 között lehet elővételben jegyet vásárolni a Balmazújvárosi Városi Stadion pénztáraiban.

Vendégszektorba interneten és TEX irodákban csak a DVTK szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a 306 db vendégszurkoló jegy nem kell el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 16:00- kor nyitnak a vendégpénztárak.

Kérjük a DVTK szurkolóit vegyék figyelembe, hogy csak 306 fős a vendégszektor, így aki nem szeretne lemaradni a mérkőzésről, vásárolja meg a jegyét elővételben az interneten vagy a Ticket Express jegyirodákban.

Hazai szektorba Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és DVSC (Nagyerdei Stadion kártya) szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. A stadion pénztáraiban az elővételes jegyértékesítésnél is kötelező a szurkolói kártya megléte.

Mérkőzésnapon is csak szurkolói kártyával van lehetőség jegyet vásárolni a hazai szektorokba!

A mérkőzésre a helyszínen 2018. április 12- én, 13- án 16:00 – 18:00 között, míg a mérkőzés napján 2018. április 14- én 14:00 – 18:00- ig lehet elővételben jegyet vásárolni, és ezen időpontokban a stadion jegypénztáraiban is kiválthatják szurkolói kártyáikat, és megvásárolhatják a jegyeiket. A szurkolói kártya kiváltásához személyesen kell megjelenni mert fényképet kell készíteni mindenkiről, és mindenkinek fel kell mutatnia a személyi igazolványát és lakcímkártyáját, illetve adatkezelési nyilatkozatot is ki kell tölteni.

A mérkőzés napján 2018. április 14- én szombaton 14:00- kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy a stadion pénztáraiban történő jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, fényképes igazolványt stb.) és mindenki hozza magával lakcímkártyáját, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.