A szenci viadal első játéknapján, kedden a finneket győzte le 5-2-re Belvon Attila együttese, a második játéknapon pedig Szlovákia ellen nyertünk hasonló különbséggel. A mérkőzés első félidejen kiegyenlített játékot hozott, de a nagyobb helyzetek a mieink előtt adódtak, ezeket azonban elhibáztuk.

A fordulás után feljavult a teljesítményük, irányítottuk a játékot, és Molnár Roland duplájával valamint Kovács Mátyás akciógóljaival  3-0-ra megnyertük a találkozót. Pénteken a lengyelek elleni mérkőzéssel zárul a viadal.

- Visszafogottabban játszottunk, mint a finnek ellen, több volt a technikai hiba, valamint a védekezésben, a játéképítésben is többet hibáztunk. A háromgólos győzelem szép eredmény, a játékban azonban szeretnénk előrelépni a lengyelek elleni pénteki mérkőzésre - nyilatkozta a találkozó után Belvon Attila.

Négy Nemzet Torna, 2. forduló

Szlovákia-Magyarország 0-3 (0-0)

Szlovákia, Szenc
Magyarország: Horváth K. - Fodor, Szujó, Rabi, Fűzfői - Molnár, Bényei, Vogyicska, Bakos - Varga, Németh. Vezetőedző: Belvon Attila

Csere: Fűzfői helyett Török a 41., Bakos helyett Sós a 41., Varga helyett Kovács Má. az 55., Németh helyett Sztojka az 55., Vogyicska helyett Kispál a 63., Bényei helyett Alaxai a 67., 
Gólszerző: Molnár Roland (2), Kovács Má.

Forrás és fotó: mlsz.hu