Jordán István, a csapat egyik oszlopos tagja így nyilatkozott a döntő után:

- 2017 nyarán páran úgy gondoltuk hogy alakítanunk kellene egy amatőr csapatot, és megmérettetni magunkat idegen csapatok ellen.
Összeültünk, megalakultunk, megpróbáltuk a legjobb játékosokat egybe gyúrni.
A DVTK Jegesmedvék amatőr csapatában az autószerelőtől, a polgármesteren keresztül a papig mindenki megtalálható. Van olyan játékos aki 16 éve jégkorongozik, de akad olyan is, aki 2-3 éve kezdte el.
A csapat tagjai ismerték egymást, de együtt, egy csapatban nem játszottunk még, így nehéz volt rövid idő alatt összeszokni, a különböző stílussal korongozó játékosokat, illetve azonos poszton lévő játékosoknak más posztot megszokni.
Úgy indultunk el a szezon elején hogy 17 csapat közül az első 5-ben benne lenni már szép eredmény lenne.
Reméljük az eredményeinkkel és a bajnoki címünkkel még több lelkes drukkert tudunk a következő szezonban a lelátókra csalni.
Köszönjük szurkolóinknak az egész éves biztatást!

AHL döntő

Szigeti Bikák - DVTK Jegesmedvék 3-5 (1-1, 0-2, 2-2)

DVTK Jegesmedvék Amatőr: Dobos Endre, Erháti Fanni, Lehóczki János, Béres Krisztián, Laczkó Tibor, Ferenc Károly, Bártfay Péter, Balogh Péter, Szabó Ákos, Sentes Róbert, Bódi Csaba, Domonkos Attila, Jordán István, Gál Attila, Szatur Balázs, Bodnár Zsolt, Barta Péter, Molnár Zoltán, Vasyl Jordan, Szedlák Tamás, Dudás János

Gólszerzők: Lehóczki János, Sentes Róbert, Jordán István, Szedlák Tamás

​​​​​