Förch Női Magyar Kupa-döntő

2018. április 26., csütörtök
20:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szerdai Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fórizs Sándor: - Amit eddig a sorozatban elértünk, az már önmagában is történelmi siker. A kérdés az, hogy történelmet írunk-e és megnyerjük a kupát, vagy csak egy szép emlék marad és ezüstéremmel távozunk. Mind a kettő a klub életében és a női csapat számára történelmi jelentőséggel bírna. A csapat felkészült, a lányok átérzik a kupadöntő súlyát és mindenki azon lesz, hogy a Magyar Kupát megnyerjük.

Információk

  • A mérkőzést a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik.
  • A belépés ingyenes.
  • A találkozót az M4 Sport televízió és az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A mérkőzés játékvezetője Gaál Gyöngyi lesz

17 órától, a Förch Női Magyar Kupa-döntő felvezetéseként rendezik meg a férfi Amatőr Kupa-döntőt, amelyben a Magyar Kupában legtovább eljutó két amatőrcsapat, az UFC Nagykanizsa és a Sényő-Carnifex FC mérkőzik meg egymással.


A stadion szektorkiosztása

UFC Nagykanizsa            A1-A5 szektor, 4-es kapu
Sényő-Carnifex FC          A6-A9 szektor, 5-ös kapu
DVTK                             B1-B5 szektor, 1-es és 2-es kapu
Ferencvárosi TC              V és B8-B9 szektor, 3-as kapu