Április 26-án, csütörtökön délután fél hattól José Luque mellett Francisco Gallardo és a DVTK vezetőedzője, Fernando is pályára lép, de ismét stoplist húz a Miskolcon, illetve Budapesten élő Goerge Menougong és Mohamadou Abdouraman. Vicente Arze Bolíviából repüli át az óceánt, Madrid és Budapest érintésével több ezer kilométer megtétele után érkezik Miskolcra, míg Igor Gal Horvátországból, Savo Raković Szerbiából veszi az új Diósgyőri Stadion felé az irányt. 

A légiósok mellett magyarok teszik teljessé a névsort. Az aktív játékosok közül többen azért nem tudnak jönni, mert a bajnokság közepette klubjuk nem engedte el őket, de biztosra jelezte részvételét többek között Budovinszky Krisztián, a házi gólkirály, Granát Balázs, Halgas Tibor és Faggyas Milán. Ivan Radoš, Bacsa Patrik, Eperjesi Gábor és a DVTK jelenlegi erőnléti edzője, Dobos Attila pedig “itthon van”.

A kispadon ezúttal is Benczés Miklós ül, segítői Vitelki Zoltán és Veréb György lesznek.  Nagy “Jáccó” István és Magyari Viktor veszi kezelésbe az izmokat, mint a régi időkben, a technikai vezetői feladatokat pedig Sztavinovszki Botond látja el.

A második mérkőzésen a DVTK U17-es csapata az Újpesti TE csapatát fogadja bajnoki mérkőzésen, és amennyiben a diósgyőri fiatalok nyernek, matematikailag is bebiztosítják az első helyüket.
 
A jegyárusítás már elkezdődött a DVTK Shopban és az interneten.

Program

2018. április 26., csütörtök
17:30 Diósgyőri VTK 2011 - Mezőkövesd-Zsóry FC 2011
19:00 DVTK U17 - Újpesti TE U17 (U17 II. osztály 25. forduló)

Jegyárak

A két tesztmérkőzés egy belépőjeggyel tekinthető meg, 1500 forintos áron.

A találkozóra személyesen, a Szinvaparkban található DVTK Shopban, meccsnapon a Diósgyőri Stadion jegypénztáraiban, és az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet vásárolni a belépőjegyet.

Nyitvatartás

DVTK Shop (Szinvapark)
hétfő-szerda: 12-18 óra
csütörtök: zárva

A Diósgyőri Stadion jegypénztára
hétfő-szerda: zárva
csütörtök: 8-19 óra

Klubkártya

A tesztmérkőzések klubkártya nélkül is megtekinthetők, azonban felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy az interneten csak klubkártya birtokában lehet belépőt vásárolni. Akinek nincs, illetve lejárt, annak még maradt ideje kiváltani az újat, ezzel elkerülheti a hosszas sorban állást a későbbiekben - például a nyitómeccs előtt - is.

Sajtóakkreditáció

Az esemény sajtónyilvános, de előzetes akkreditációhoz kötött. Kérjük a sajtó munkatársait akkreditációs igényeiket 2018. április 25., szerda 12 óráig jelezzék a dvtk.eu/media oldalon található űrlap kitöltésével. Köszönjük!