A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szerdai Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando: - Nagyon jó érzésekkel jöttem vissza, nagyon jó kapcsolatom volt a szurkolókkal, és a tulajdonosokkal, így egy pillanatig sem volt kérdés, hogy visszajöjjek. Ilyen esetek, mint az edzőváltás, előfordulnak a futballban, ilyenkor természetesen mindenki szomorú, mert nyilván ez nem egy könnyű helyzet, de ez benne van a profi fociban. Ebben a helyzetben a játékosok a legfontosabbak, és biztos vagyok benne, hogy a stábbal együtt meg fogjuk oldani a feladatot. A szívem egyik darabja Diósgyőrben van, nem volt hosszú a tárgyalás, így szinte egy perc alatt igent mondtam a felkérésre. Nagyon nagy örömmel vágok bele a munkába, a klub és az infrastruktúra fantasztikus változásokon ment keresztül, amióta elmentem.

Mint arról korábban már beszámoltunk, csütörtökön tesztmérkőzést játszik a megújult Diósgyőri Stadionban a DVTK 2010/2011-es idényben NB II.-es bajnokságban diadalmaskodó csapata is. Melyen többek mellett pályára lép a DVTK vezetőedzője, Fernando is.

Az első edzésen a DVTK TV is jelen volt, nézd meg az elkészült rövid videót!

DVTK vezetőedzőjének hétfőn kinevezett Fernando a keddi sajtótájékoztatón bejelentette a stábjának névsorát is. Antonio Muñoz korábban játékosa volt, az utóbbi három évben pedig másodedzőként segítette a munkáját Spanyolországban. Sütő Szilárd, a DVTK utánpótlás szakmai igazgatója, a DVTK tartalék vezetőedzője is másodedzőként csatlakozik a stábhoz.


A stáb

Fernando - vezetőedző

Sütő Szilárd - másodedző
Antonio Muñoz - másodedző
Dobos Attila - erőnléti edző
Andrusch József - kapusedző
Veréb György - kapusedző
Vincze Richárd - mérkőzéselemző
Benczés Balázs - videóelemző
Dr. Forgács Alfréd - csapatorvos
Hajba Ferenc - masszőr
Harsányi Sándor - masszőr
Fuhrmann Eszter - fizoterapeuta
Molnár Ákos - technikai vezető