Mint arról korábban már szurkolóink értesülhettek, két mérkőzésen lehetőség nyílik a megújult Diósgyőri Stadion tesztelésére, amelyre szeretettel várjuk a szurkolókat is. Először a DVTK 2010/2011-es idényben NB II.-es bajnoki címet nyerő csapata áll újra össze az akkori mezőkövesdi riválisa ellen. A nap második találkozója egy igazi tétmérkőzés lesz, ahol a DVTK U17-es listavezető csapata méri össze erejét a tabellán második újpestiekkel. Amennyiben győznek a diósgyőri fiatalok, matematikailag is bajnoknak vallhatják magukat.

Program

2018. április 26., csütörtök
17:30 Diósgyőri VTK 2011 - Mezőkövesd-Zsóry FC 2011
19:00 DVTK U17 - Újpesti TE U17 (U17 II. osztály 25. forduló)

A 2011-es csapat szerda délutáni edzésén a DVTK TV is jelen volt, hogy megörökítse a történelmi pillanatot. 

A névsor még nem teljes, hiszen a 2011-es gárda tagja volt, a jelenleg az első csapat keretéhez tartozó Bacsa Patrik és Eperjesi Gábor is, számukra Fernando vezényelt edzést nem sokkal korábban, valamint vannak olyan játékosok, akik még nem érkeztek meg Miskolcra. Az ő kilétük egyelőre legyen meglepetés. 


Az edzésen részt vettek

Szakmai stáb

Benczés Miklós
Vitelki Zoltán
Veréb György

Kapusok

Szalma Pál
Ivan Rados

Mezőnyjátékosok

Budovisznki Krisztián
Dobos Attila
Faggyas Milán
Fernando
Francisco Gallardo
José Luque
Igor Gal
George Menougong
Lippai Ákos
Mohamadou Abdouraman
Savo Raković

A két mérkőzésre a belépőjegyek 1500 forintos egységáron kaphatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon folyamatosan, valamint csütörtökön 14 órától a Diósgyőri Stadionnál található új DVTK Shopban is.