Megható volt látni, ahogy meglett családapák és 70 év feletti szépkorúak elmorzsolnak egy-egy könnycseppet, ahogy megállnak egy pillanatra az új stadion tövében, majd néhány lépcsőfok leküzdése után belépnek a szentélybe. Ezt csak az érti meg, aki végigszurkolta a régi stadion lelátóin az elmúlt 20-30-40 évet. Ha másért nem, már ezért megérte. 


Több mint háromezren döntöttetek úgy csütörtökön, hogy letesztelitek a tervezők, az építtetők, a kivitelezők és az építőmunkások több évnyi megfeszített munkájának a gyümölcsét. 

 

A napoknak a kivitelező átadta a létesítményt. Tegnap megnéztük a régi kedvenceket és együtt szurkoltunk a DVTK U17-es reménységeinek is. Most már csak rajtunk, a szurkolókon és klub munkatársain múlik, hogy ez a stadion tényleg olyan legyen, amilyennek közösen megálmodtuk.

 

Tudjuk, hogy a munka jó része csak most kezdődik. Még számtalan tennivalónk akad, hogy jobbá, komfortosabbá tegyük a kiszolgáló létesítményeket, a parkolókat, a jegyértékesítést, büféket vagy a beléptetést. A cél az, hogy május ötödikére már otthonossá varázsoljuk az új Diósgyőri Stadiont. Azt szeretnénk, hogy amikor csordultig megtelnek a lelátók, mindenki azt érezze, hogy végre eljött a pillanat, most már itthon van, hazatért.

Kérünk mindenkit, aki ott volt, írja meg észrevételeit a szurkolo@dvtk.eu címre, hogy a nyitómeccsre minden tökéletes legyen!

Az új stadion nektek épült, köszönjük, hogy eljöttetek!

Találkozunk május ötödikén!