- 2012-ben érkeztél, hat szezont töltöttél Miskolcon. Milyen volt az akkori Tóth Adrián és milyen a mostani?
- Leginkább tapasztaltabb. A fehérvári utánpótlásban töltött éveket követően a farmcsapatban kezdtem, és mivel remekül ment a játék, felkerültem az EBEL-ben szereplő csapathoz. Fiatal játékosként kevés játéklehetőséghez jutottam, nagyon jó játékosok voltak előttem, így nem nagyon volt esélyem megmutatni azt, hogy mit tudok. Amikor 2012 novemberében kölcsönben ide kerültem, megkaptam a lehetőséget, hogy megmutassam az erősségeimet. Úgy gondolom, az ezt követő években fontos játékosa voltam a csapatnak, pályán és pályán kívül egyaránt. Itt váltam stabil felnőtt játékossá.

- Ebben a hat szezonban a klub történetének legeredményesebb játékosává váltál. Milyen emlékekkel távozol?
- Meghatározó része az életemnek ez a hat év. Nagyon megszerettem a várost, a csapatot. Minden évben remek volt itt a társaság, élmény volt meccsre, edzésre jönni. Nagyon jó társakkal játszhattam együtt, akikkel nagyon jól megértettük egymást. Ez jött át a jégre, a sok sikert ennek köszönhetünk.

- Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat?
- Kettőt tudok kiemelni. Az egyik a Fehérvár ellen aratott Magyar Kupa-diadal, hiszen tétmeccsen sikerült legyőzni a Fehérvár EBEL csapatát, ami fantasztikus siker volt. A másik az az idei Visegrád Kupa-döntő a HV Nitra ellen. Az a két meccs mind színvonalában, mind körítésben fantasztikus volt. Máig felejthetetlen, ahogy több százan kísértek el minket Nyitrára.

- Mik a további terveid?
- Jelenleg több ajánlat között próbálok választani. Magyarországról és külföldről is vannak megkereséseim, így egy elég nehéz döntés előtt állok. Új kihívások várnak rám, és nem csak pályán, hanem azon kívül is. Korábban elvégeztem az edzői képzést, és középiskolában informatikát tanultam, most úgy döntöttem, hogy idén szeretném ezt folytatni, és egy programozó iskolába szeretnék beiratkozni.

- Köszönünk mindent, amit a miskolci jégkorongért és a DVTK Jegesmedvék csapatáért tettél! Sok sikert kívánunk további pályafutásodhoz!
- Én is köszönöm a csapattársaknak, a szurkolóknak és a klubvezetésnek az elmúlt éveket, és sok sikert kívánok a csapatnak a következő évhez!