Jet-Sol Liga 3. helyért 2. mérkőzés

ETO FC Győr - DVTK 0-2 (0-1)

Győr, ETO Park, 200 néző. Játékvezető: Molnár Réka (Baráth Noémi, Nagy Petra)
ETO FC Győr: Csontos - Kovács L., Fél P., Sárosi, Süle, Fél A., Gődér, Sipos, Bódai, Erdész, Horváth C.. Vezetőedző: Horváth István Tamás
DVTK: Szőke-Nagy - Sandu, André, Boros, Vachter, Markovic, Tóth A., Nagy F., Jáhn, Újvári, Olar. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Bódai helyett Fleck a 46., Horváth C. helyett Plóner a 46., Erdész helyett Dénes a 76., André helyett Molnár E. a 82., Boros helyett Ónodi a 92. percben.
Sárga lap: Sandu a 21., Süle a 37., Erdész a 38., Fél A. a 49., Fél P. az 59., Sipos a 80., Boros a 89., Sárosi a 89., Tóth A. a 92. percben.
Gólszerző: Vachter (0-1) a 27., Sandu (0-2) a 87. percben.


 

Fórizs Sándor: - Szeretném megköszönni a tulajdonos úrnak és a DVTK vezetőinek, hogy olyan feltételeket biztosítottak számunkra, aminek köszönhetően ennyire sikeres évet tudtunk zárni. Külön köszönöm mindazon háttéremberek és sportszerető miskolciak munkáját is, akik bármilyen módon segítették a női labdarúgást. Nagyon büszkék vagyunk arra, amit az idei évben elértünk! A szurkolóknak hálásak vagyunk azért, hogy hétről-hétre egyre többen jártak ki a mérkőzéseinkre és a Magyar Kupa döntőjében olyan hangulatot teremtettek, amilyenre Magyarországon még nem volt példa. Reméljük, hogy a következő évtől kezdve még többen fogják majd látogatni a női labdarúgó mérkőzéseket is, ez nagyon sokat jelent a játékosok számára, hiszen ezáltal még nagyobb energiákat tudnak mozgósítani. Találkozunk a következő szezonban!

JET-SOL Liga Női NB I. 3. helyért

A JET-SOL Liga Női NB I. harmadik helyért zajló csatája az egyik fél két győzelméig tart. Amennyiben egy mérkőzés döntetlenre végződik, hosszabbítás nélkül, egyből büntetőrúgásokkal döntik el a találkozót a csapatok. 

1. mérkőzés

2018. május 19., szombat (Helyszín: Miskolc, Diósgyőri Stadion)
19:05 DVTK - ETO FC Győr 1-1 (1-0) Büntetőkkel: 4-3

2. mérkőzés

2018. május 23., szerda (Helyszín: Győr, ETO Park)
17:00 ETO FC Győr - DVTK 0-2 (0-1)