Talán nincs is Magyarországon olyan labdarúgó pálya, amelyik mellett ne működne egy szomjoltásra alkalmas intézmény, ami a legtöbb esetben a Sport Büfé nevet viseli. A régi Diósgyőri Stadion sem jelentett kivételt, állt a kerítés mellett kiszuperált buszból átalakított ivó, majd megnyitotta kapuit az egyik lelátó alatt található Csucsu bár, ahol kulturált körülmények között lehetett frissítőt fogyasztani.

Amekkora a különbség a régi és az új stadion komfortfokozata között, ugyanakkora a régi és az új söröző színvonala között is. Bízunk benne, hogy nem csak mérkőzések előtt és után, hanem egy szimpla hétköznap is szívesen ülnek be az emberek egy italra. Szeretnénk, ha szurkolóink magukénak éreznék a helyet, ezért arra kérünk mindenkit, ossza meg velünk, szíve szerint minek nevezné a Diósgyőri Stadion Andrássy út felé eső oldalában található sörözőt.

A javaslatokat a szurkolo(kukac)dvtk(pont)eu címre várjuk 2018. június 29-ig. Ezt követően július 1-jétől a legjobbakat szavazásra bocsájtjuk, és a szurkolók körében legnépszerűbb elnevezés kerül föl a homlokzatra. Terveink szerint a 2018/2019 évi bajnokság első hazai mérkőzése előtt már ez a felirat fogadja a betérő szurkolókat.

Tehát a kérdés: minek nevezzelek?