DVTK KUPA

A FIFA18 játékversenyek közül, az online versenyek száma szinte végtelen. Ez a fajta megmérettetés nem, vagy csak részben teremti meg azt a versenyzői rutint, ami az e-sportoló számára elengedhetetlen egy helyszíni rendezvény megnyeréséhez. A DVTK egy olyan offline versenysorozat elindítását kezdeményezi, amely lehetőséget biztosít a FIFA játék szerelmeseinek. Elsősorban a klubok e-sportolóinak megjelenésére számítunk, de reméljük, hogy a versenyre olyan tehetségek is ellátogatnak, akik még egyik egyesülethez sem tartoznak, esetleg klubot keresnek maguknak, vagy csak meg akarják mutatni játéktudásukat a nagyvilágnak. Ha sikerül kezdeményezésünkkel partnerekre találnunk, akkor szép számban lesznek hasonló kupák hazánkban, remek lehetőséget biztosít az offline versenyzésre, e-sportolóink fejlődésére és nem utolsósorban lehetőséget adnak arra, hogy a klubok szurkolói részt vehessenek hasonlóan látványos tornákon.

A versenyünk helyszíne az új Diósgyőri Stadion VIP helysége, időpontja 2018. július 15. (vasárnap), regisztráció 10.00 óra. A helyszín és az időpontválasztás, garantáltan jó versenyhangulatot és felejthetetlen élményt biztosít minden résztvevő számára.

A felejthetetlen élmények mellett 175.000 Ft értékben fogjuk díjazni az első három legjobb játékost, a GAMER'S ARTS Sportegyesület jóvoltából.

A DVTK KUPA részvételi díja 3.000 Ft, ami teljes egészében felhasználható egy hazai mérkőzés megtekintéséhez. A versenyre az első 64 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. Az elektronikus regisztráció után, e-mailben küldjük a részvételi díj befizetésének módját, a befizetés megérkezését követően válik hivatalossá a jelentkezés.

Jelentkezés itt!

Versenyszabályzatot itt olvashatják!

A szervezők a változás jogát fenntartják!