Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy mely csapatok neveztek és az is eldőlt már, hogy az Aluinvent DVTK a Nyugati Konferenciába kapott besorolást.

40 csapat adta le a nevezési szándékát (Magyarországról az Aluinvent DVTK, az UNI Győr, és a VBW CEKK Cegléd), melyhez az Euroliga selejtező párharcok vesztesei és az Európa Kupa párharcok győztesei, azaz még négy gárda csatlakozik.

Az Aluinvent DVTK a második kalapból várta a sorsolást.

A sorsolásnak köszöhetően az Aluinvent DVTK a KP Brno csapatával együtt a G-csoportba került. Hozzájuk csatlakozik majd a Reyer Venezia - ITT Riga Euroliga selejtező párharc vesztes és a Nantes Reze - Liege Panthers Európa Kupa selejtező párharc győztes csapata. Mindkét selejtezőt 2018. október 9-én és 12-én vívják.

Európa Kupa G-csoport

Aluinvent DVTK
KP Brno
Reyer Venezia/ITT Riga
Nantes Reze/Liege Panthers

Tervezett menetrend

Az első fordulóban hazai pályán játszunk a KP Brno ellen, majd háromszor idegenben és az utolsó két fordulóban decemberben ismét itthon. Egyelőre egy biztosan ismert ellenfelünkkel, a Brnoval tudtunk időpontot egyeztetni, e szerint október 24-én, szerdán 18.30-kor hazai pályán, míg november 28-án, szintén szerdai napon 18 órától Brnoban lesznek a mérkőzések.