Ezekben a napokban már a második tábor kicsivel több, mint harminc táborlakó gyermeke naponta vesz részt a labdarúgó szakedzők által vezetett sportfoglalkozásokon, illetve a napokban kipróbálhatják a kalandpark minden attrakcióját.


A napi háromszori étkezés és a felügyelő tanárok vigyázó szemei mellett rengeteg móka és kacagás sűríthető a napba. A keddi napon a saját tréningjük után megtekintették a felnőtt labdarúgók edzését és annak végeztével begyűjthették kedvenceik aláírását. A nap csúcspontjaként bejárták az újjáépített Diósgyőri Stadion legizgalmasabb részeit, a hazai öltözőtől elkezdve a sajtószobán át egészen a lelátó csúcsáig mindent megtekintettek.


A további napok sem telnek majd unalmasan, hiszen a tábozó gyerekek utaznak majd kisvonattal, meglátogatják a Szent István-barlangot, és könnyed sétát tesznek majd a számtalan lillafüredi látnivaló között.

Lillafüredi Sport- és Kalandpark továbbra is várja azon 6-14 éves gyermekek jelentkezését, akik imádják a labdarúgást és a DVTK-t, vagy pusztán csak szeretnének egy héten át rengeteg kalandban részt venni és felejthetetlen élményekkel gazdagodni!

Tábor időpontok

IV. tábor: 2018. július 16-20.
V. tábor: 2018. július 23-27.
VI. tábor:  2018. július 30 - Augusztus 3.
VII. tábor: 2018. augusztus 6-10.
VIII. tábor: 2018. augusztus 13-17.

Jelentkezés és további információk: ide kattintva!