A hét legjobb ötletre összesen 3780 szavazat érkezett. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen nagy számban szavaztak!

A szavazás végeredménye:

  1. Habos Oldal (1056)
  2. Makuka (1013)
  3. Sörfal (597)
  4. Diósgyőri Öntöde (414)
  5. Szurkolda (295)
  6. Lovag (237)
  7. Testgyakorló (168)

Habos Oldal

A július 18-án nyíló Habos Oldal söröző nem csak meccsnapokon, hanem hétköznaponként is várja majd a betévedő fanatikusokat. Sőt, az idegenbeli találkozók alkalmával egy óriási, több méteres kivetítőn is követhetőek majd a mérkőzések azok számára, akik nem tudnak elutazni a csapattal. A tervek szerint már az első, Ferencváros elleni meccsen is együtt szurkolhatunk a Habos Oldal melletti téren.

Szurkolói Találkozó

A Habos Oldal söröző nyitásának első napján 17 órától hagyományos szurkolói találkozóra várjuk a DVTK drukkereit, melyen ott lesz Tajti József, a DVTK sportigazgatója, Fernando Fernandez, a DVTK vezetőedzője, Lipták Zoltán, a DVTK csapatkapitánya és a klub új igazolásai is. Az ünnepi eseményre akciókkal is készülünk, melyről hamarosan bővebben is tájékoztatjuk majd a piros-fehér szurkolókat.

Makuka

Mivel az első és a második helyezett között csak néhány szavazat döntött, a DVTK vezetése úgy határozott, hogy a Magyarországon szinte kizárólag Borsodban ismert makuka elnevezés sem veszhet kárba, így a DVTK Edzőközpont területén található - többnyire a DVTK tartalék, női, és utánpótlás csapatainak mérkőzései alatt - nyitva tartó büfét Makuka Büfének nevezi el.