- Nagyon izgatottan várom az új szezont - osztotta meg Kiss Bence, aki a következő szezont a Hokiklub Budapest kapusaként kezdi. - Úgy gondolom, hogy a következő szezonban egy nagyon elszánt és sikerre éhes csapatunk lesz, amiben mindenki meg akarja mutatni hogy mire is képes, ha megkapja a megfelelő jégidőt. Stabil pontja akarok lenni a csapatomnak a kapuban, és száz százalékosan meghálálni az edzőimtől kapott bizalmat. Mivel nincs kizárva az Tipsport Liga és az Erste Liga közötti átjátszás, ezért szeretnék bemutatkozni a szlovák élvonalban is. Ezért mindent meg is fogok tenni, be szeretném bizonyítani, hogy ott is meg tudom állni a helyem.

Szopos Ottó számára nem ismeretlen a budapesti közeg, hiszen a tavalyi szezon jelentős részét a KMH színeiben, kölcsönben játszotta végig.

Hozzájuk csatlakozik még Albert Tibor, Bernáth Milán és Köllő Roland a tavalyi keretből, illetve új igazolásként Jancsó Dávid, aki az előző idényben a  Györi ETO HC U20-as csapatát erősítette.

Karda Milán, aki szintén a fővárosban töltötte a tavalyi szezon jelentős részét, felhagy jégkorongos pályafutásával, neki sok sikert kívánunk a civil életben!