A különböző sportok esetében szakedzők és játékosok mutatják be az adott játék trükkjeit és mesterfogásait. Érdemes minden szakosztályt végigjárni és a Kalandpark pénztárában kapott menetlevélre minden sportág igazoló pecsétjét beszerezni, hisz ezzel szuper kalandparkos-sulikezdős ajándékkal gazdagíthatod az iskolatáskád tartalmát. A program részeként vasárnap délután 13:00-tól birkózó, 13:30-tól pedig a DVTK berkeibe frissen bekerült judo szakosztályok tartanak egy fél órás bemutatót, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Lillafüredi Sport- és Kalandpark
Cím: 3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 8.

A Sulinyitó hétvége szombati napján is rengeteg tartalmas szórakozás és izgalmas kaland várja a látogatókat. A Lillafüredi Sport- és Kalandpark számlatan színes attrakciójával egyébként is az élmények végtelen forgataga, ám most még ráteszünk egy lapáttal. Lesz itt állatsimogató, középkori játékok tárháza, vezetett túrák, arcfestés és megannyi izgalmas kaland!

Véradás

Bár a véradás világnapját június 14-én ünnepeljük, most azonban szeptember elsején is lehetőség lesz embertársainkon segíteni. A Lillafüredi Sport- és Kalandpark meetingterméből átmenetileg véradó központot alakítunk ki, így alkalom nyílik vért adni és megmenteni három életet!

Sőt! Minden véradó egy ajándék kuponnal gazdagodik, mely 20% kedvezményre jogosít a kalandpark attrakcióinak használati díjából, és azt az egész hétvége folyamán (vasárnap is!) felhasználhatja!