Meghívás a miskolci szurkolók számára Gyetvára!

A Hoki Club HC 07 Detvát mélységesen elszomorítják, és elítéli azokat az eseményeket, amelyek tegnap a DVTK Jegesmedvék – HKM Zvolen mérkőzésen történtek. Ez a fajta viselkedés teljesen értelmetlen bármilyen sporteseményen, és semmi keresni valója a jégcsarnokokban vagy bárhol máshol.

Nagyon elszomorított bennünket a DVTK Jegesmedvék azon közleménye, amelyben arra kérik a szurkolókat, hogy ne utazzanak Gyetvára, mert féltik biztonságukat és testi épségüket Zólyom közelsége miatt.

Ezért szeretnénk meghívni minden szurkolót a meccsre, amelyen először üdvözölhetjük a miskolci csapatot Gyetván. Mi mindenkit biztosítunk arról, hogy megteszünk mindent annak érdekében, hogy biztonságban érezzék magukat. Bármi is legyen a szándék, mi nem engedünk zólyomi vagy bármilyen ellenséges csoportot a stadion közelébe, akik fenyegetést jelenthetnek. Mindent megteszünk a biztonság érdekében, nem csak a csarnokon belül, hanem kívül is.

A mi csapatunknak jó szurkolói vannak, akik jégkorong miatt járnak a csarnokba nem a sporthoz nem köthető konfliktusok miatt. Fogadják el meghívásunk Gyetvára, ahol örömmel fogadunk mindenkit ebben a csodálatosan szép szlovákiai régióban a Polyána lábánál. Mi hisszük, hogy együtt egy csodálatos hoki-hangulatot tudunk teremteni!

A gyetvai klub hivatalos meghívója az alábbi linken érhető el: http://hc07detva.net/oficialne-vyjadrenie-klubu-k-nepokojom-pocas-zapasu-v-miskovci-a-pozvanie-fanusikov-hosti-na-zapas-do-detvy/

 

Kedves Szurkolóink!

Végtelenül elszomorítóak és dühítőek voltak a tegnapi meccs eseményei, amik nem jégkorong meccsre, de véleményünk szerint semmilyen sporteseményre sem valók. Jobbulást szeretnénk kívánni minden olyan szurkolónak, aki testileg vagy lelkileg sérülést szenvedett. Borzalmas volt a jégről is végig követni az eseményeket, arról nem beszélve, hogy a mi barátnőink, feleségeink, gyermekeink is a lelátón ültek.

Szeretnénk megköszönni a szurkolóknak, akik ennek ellenére a végsőkig buzdítottak minket. És szeretnénk megkérni Titeket, hogy ne szervezzetek semmilyen bosszút, revansot! Mutassunk mi példát, hogy miről szól ez a sport! Továbbá keressük azokat a gyerekeket, akiket lelkileg annyira megviselt volna ez az esemény, hogy félnek jégkorong meccsre járni. Nekik szeretnék valami olyan élményt biztosítani, ami által jó érzés marad bennük a sport iránt.

Köszönettel:

A DVTK Jegesmedvék játékosai