Nagy öröm a klub számára, hogy a DVTK szakosztályainak bővülésével a szakosztályok mellé napról-napra egyre több támogató áll, akik között érezhetően növekszik a régióban jelen lévő vállalkozások száma is. Támogatóink között találunk világmárkákat és töretlenül fejlődő helyi, családi cégeket egyaránt.


A DVTK számára minden támogatónk egyformán fontos ezért úgy döntöttünk, hogy - a hivatalos kereteken túllépve - megkérjük partnereinket, hogy ne csak a mérkőzéseken, hanem egy-egy hétköznapon is látogassanak meg minket, hogy megbeszélhessük, mi az, ami a számukra fontos és kikérjük a tanácsukat, szerintük miben tudna a klub fejlődni az előttünk álló időszakban.


Az első eseményre nagyon sokan a gyermekeikkel érkeztek, akik természetesen az új DVTK Stadionra is kíváncsiak voltak. A jelenlévők egy rövid prezentációt követően rögtönzött stadiontúrán vettek részt a klub labdarúgóinak és munkatársainak kíséretében, majd mindenki legnagyobb örömére előkerültek a labdák is, így egy igazán exkluzív környezetben mozoghatta le mindenki a hét fáradalmait.


A hagyományteremtő szándékkal életre hívott esemény egy kötetlen beszélgetéssel zárult a stadion VIP termében.

A következő találkozóra a DVTK minden egyes szakosztályának partnereit és támogatóit szeretettel várjuk. A tervek szerint novemberben kerül rá sor, a meghívókat napokon belül kipostázzuk.

Hajrá, Diósgyőr!