A magyar U18-as válogatott Jesenicébe utazik, ahol Ausztria, Olaszország és a házigazda Szlovénia ellen is jégre lép a Négy Nemzet Tornán. Mind a négy csapat ott lesz a jövő áprilisi, divízió I/B világbajnokságon. Svasznek Bence vezetőedző és stábja három kapust, kilenc védőt és tizenhárom csatárt hívott be a keretbe, amelyben Lövei Dávid is helyet kapott.

Az U17-es csapat dunaújvárosi összetartásán három DVTK Jegesmedvék játékos vesz részt: Mattyasovszky Gergely, Galajda Zsombor és Fazakas Erik.

Az U16-os korosztály Olaszországba, Asiagóba utazik Négy Nemzet Tornára, amelyen a szlovén, az osztrák és a házigazda csapattal mérkőznek meg. Mayer Péter és a válogatott edzői három kapust, hét hátvédet és 13 csatárt hívott be. A DVTK Jegesmedvéktől Illés Márton és Tóth Tamás utazik a csapattal.

Az U15-ös válogatott tagjai november 2-4 között Sátoraljaújhelyen találkoznak. A DVTK Jegesmedvéktől három hátvéd: Dezső Rajmund, Szalay Boldizsár, Köncse Ákos és hat csatár: Kiss Mátyás, Kocsis Botond, Novotny Zoltán, Paulik Soma, Rőczei Zsolt, Trozsák Ádám kapott meghívást az összetartásra. 

Az U14-es tehetséggondozó program aktuális helyszíne Kaposvár lesz, ahol a DVTK Jegesmedvéktől Madarász Ádám, Farkas Olivér, Orosz Dominik, Kiss-Maozo Matthew Gabriel, Tóth Péter, Pásztor József, Bak Ármin, Mészáros Levente, Oláh Bence Balázs, Filepkó Dániel és Oláh Tamás vesz részt a programban.