OTP Bank Liga 14. forduló

2018. november 10., szombat
14:30 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - A védekezés és a támadásépítés terén sokat fejlődtünk a bajnoki rajthoz képest, most a támadó harmadban kell még előrébb lépni. Ezen a téren is haladunk, agresszívebbek vagyunk, jobban odaérünk az ellenfél kapuja elé. Az FTC és a PAFC ellen egyaránt többször lőttünk kapura ellenfelünknél, és több beadással is veszélyeztettünk, azonban ez nem elég, pontosabbnak kell lennünk a gólszerzéshez. A DVSC gólerős támadókkal rendelkezik, Takács Tamás és Könyves Norbert is betalált legutóbb. Egyszerű, de hatékony játékkal igyekeznek sikert elérni, illetve Tőzsér Dániel és Bódi Ádám rúgótechnikájának köszönhetően rendkívül veszélyesek pontrúgást követően. Emiatt a szokásosnál is jobban kell figyelni. Hazai pályán, a saját közönségünk előtt csak a győzelem lehet a célunk, amivel végre lezárhatjuk a negatív szériánkat.

Herczeg András: - Nem csak az udvariasság mondatja velem, hogy kőkemény mérkőzést várok szombaton. A DVTK az FTC elleni találkozó kivételével rendre szoros találkozókat játszott az utóbbi időben, és most is kiegyenlített mérkőzést várok.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.